I samarbejde med Værkstedet – Made by Anders udbyder Fablab nu snittekursus med basale snitteteknikker for nybegyndere og let øvede. På kurset fås en introduktion til snitteteknikker, værktøj, træsorter, sikkerhed, form og design, efterbehandling samt gode råd og erfaringer.

Processen går fra råmateriale til ske. Du får udleveret et helt stykke træstamme, hvormed vi øver flækketeknik med økse og får træet til at flække, som vi ønsker det. Derefter går vi videre med optegning og grov tilhugning af skeen med økse, hvorefter selve snitteprocessen starter.

Der vil blive vist forskellige teknikker – både at snitte på fastspændte materialer og på håndholdte. Du vil bl.a. arbejde med økse, flækkekniv, snittekniv, bugthøvl, båndkniv og skekniv.

Alle værktøjer og materialer stilles til rådighed og vi tilstræber, at alle kursister får et færdigt produkt med hjem.

Deltagelse er gratis og kræver ingen forudsætninger. Da dette er et kursus med begrænsede pladser, er det vigtigt, at du sørger for at møde op, hvis du bestiller billet. Kun 2 billetter per bestilling, og du må kun være med til kurset på en af de to mulige dage.

Bookingperioden for dette arrangement er slut.

Hvor foregår arrangementet? Smedetoften 12, 2400 København NV

When does the event happen?
Start:
Slut:
Tilføj til kalender

Billetter

Almindelig billet

gratis

UDSOLGT