CNC-kurset hos Fablab Nordvest omhandler Smedetoftens 3-akset CNC-router maskine: Excitech E2-1325. Du får mulighed for at lære maskinen at kende samt give vigtig feedback, så vi kan forbedre kurset fremadrettet.

Kurset er et 'kørekortskursus' og tæller som en introduktion, hvorefter du får begrænset adgang til maskinen i forbindelse med dine egne projekter og som medlem af FabLab Nordvest.

På kurset lærer du hvad en 3-akset CNC-router kan bruges til, de relevante digitale filformater som benyttes, valg af materiale & fræsejern, forberedning af et emne, sikkerhed, samt generelle regler og brug af maskinen i praksis.

Deltagelse koster 100 DKK per person. Da dette er et kursus med begrænsede pladser, er det vigtigt, at du sørger for at møde op, hvis du bestiller billet. Penge gives ikke retur i tilfælde af udeblivelse.

Du må gerne tage en computer med, og installere en trial version af Vcarve , som er det program vi benytter. Ellers har du også mulighed for at låne en computer af os.
link til Vcarve trial :

https://www.vectric.com/free-trial/vcarve-pro (bemærk: du behøver ikke at oprette en bruger for at hente programmet, du kan trykke på den lille knap "download as guest" )

Bookingperioden for dette arrangement er slut.

Hvor foregår arrangementet? Smedetoften 12, 2400 København NV

When does the event happen?
Start:
Slut:
Tilføj til kalender

Billetter

Almindelig billet

100,00 kr.

UDSOLGT